top of page

Respirare
Subscribtion Academy 

Vi gjør din virksomhet lønnsom, robust , konkurransedyktig og anderledes enn dine konkurrenters.  Vi er din "Strategic Approach to your new Subscribtions Business"

I RESPIRARE ACADEMY, gjør vi det som skal til for at DU skal ligge et hestehode forran. Du får et team med ulike eksperter med lang erfaring som har et innovativt mindset og en suksessfull strategisk tilnærming i fht hvilken hverdag du møter i morgen !  Uansett bransje, får du en robust fordelsklubb (abonnemenstforretning) som hver måned gir deg faste inntekter så du slipper å starte på NULL hver måned. Og best av alt KUNDENE elsker abonnement !

Les mer om våre tjenester under.

Rådgivning fra A-Å

Respirare Subscribe er først og fremst eksperter på abonnementsforretninger, kundeklubber, medlemsklubber og fordelsklubber.

 

Vi er superdyktige på å spotte din primære kundetype som er viktig for at du målrettet skal kommunisere rett til kundens hjerte og hode. Dernest hjelper vi med å "se" dine fantastiske muligheter enten du selger tjenester til B2B eller produkter til B2C.
 

Hvem er vi  for  ?  Les videre - og gled deg til en vill reise med oss som lagleder !

Din undervisningsform

All undervisning ( vi kaller det sparring ) foregår digitalt via zoom eller meets og èn session er på 60 minutter.

 

Normalt er 1-2 sessions pr uke. Totalt skal du allokere ca dobbelt så mange timer utover de valgte sessions du har med oss idet det må påregnes endel "hjemmearbeid"  iform av oppgaver som skal løses til neste session. 

 

Vi er totalt bransjeuavhengige - med andre ord en abonnementsforretning for

ALLE bransjer !

B2B - B2C og B2G 

Din sparringspartner

Med over 20 års nasjonal og internasjonal erfaring er du i de beste hender. Enten du starter fra scratch eller vil oppgradere den medlems- eller fordelsklubb du har. 

Ta kontakt, trykk her!

B2B - for Start - Up`s

Over 90% av norske bedrifter er StartUp`s men ikke for evig tid. Men er DU en mindre startups med eget org nr  skal du starte her. Læringskurven er bratt, men vi gjør deg hurtig til ekspert !

B2B - for Scale - Up`s

Overlat alle detaljene til oss. Startup tiden er over, og vi hjelper deg med å scalere (vekste) din forretning med månedlige repeterende inntekter via din voksende medlemsmasse.

B2B - for Executives

Prøvetiden er over, proof of concept er på plass, og tiden er inne til å tenke større.

 

Kanskje til og med globalt. Vi har lært deg hvordan, men nå skal du stå på egne ben,  og kjenne dine nøkkeltall 100%

One stop Shop

I denne prosessen er det ofte flere aktører involvert. Foruten din nettbutikk, skal du også ha en betalingsløsning, en subscribtion modul, tekst og bilder tilpasset din primære kundetype. 

Og vi skal lære deg hvordan du får og beholder dine medlemmer, skaper livsvarig lojalitet og holder din churn på et minimum. For å lykkes med det skal du kjenne dine nøkkeltall.  Her avslutter vi med å gjøre deg til en "growth-hacker" - eller en riktig tall-knuser !  Det er bare å glede seg ! 

I Respirare Subscribtion, 

- vet vi at signifikante resultater kun oppnåes via en gjennomtenkt strategi.

 

Vi kaller oss et influential Subscribtion-byrå hvor flere smarte små teknologiske løsninger, smelter sammen og dermed gjør den samlede årsak til at våre kunder lykkes med sin utvalgte målgruppe. Stort sett via plug & play. På enkelte prosjekter er det ikke mindre enn 10 personer med ulik ekspertise som fordyper seg i hva som er best for din forretning.  

 

Gjennom en mix av din forretningsidè, valg av kundetype, en handlings- og marketingplan, lager vi en eksekveringsplan frem til launching ( eller re-launching ) av din abonnementsforretning. Etter mange år i byråbransjen er vi blitt eksperter på det vi driver med - og vårt mantra er å skape lange og dype kunderelasjoner med et mål for øye; DIN SUKSESS !  

 

Datamaskin med Graf
Forretnings Konsultasjon
Abonnements trends 2022

I dagens moderne samfunn må man være en firstmoover for å lykkes og vi forstår hvordan, bedre enn de fleste.  I tillegg til bla sykler, møbler, biler og mat på abonnement, ser vi flere nye konsepter som briller og linser, øl og vin, samt andre forbruksartikler du likevel kjøper hver uke eller mnd. Årsaken er bla sparte penger og tid, og det er enkelt og forutsigbart. 

Men også din kompetanse/kunnskap på abonnement eksploderer i B2B segmentet, og det er ikke uten grunn. Kontakt oss i dag for en bredere orientering om hvilke trends som er retningsgivende de neste 2-3 år iflg våre globale kilder. 


Våre metoder er universelle og passer like godt lokalt som globalt.

 

Vi er globalt orrienterte og samarbeider med partnere world wide og derfor vet vi hva du som kunde vil møte i fremtiden.

 

Og det er denne verden vi gjør deg klar til !

Byscootere til leie
loft Stue
vegetabilsk Basket
Lesebriller
bottom of page