top of page

FAQ

 • Hvordan kan jeg skifte regnskapsfører til dere?
  Det er enkelt som 1..2..3 Trykk på linken under, så hjelper vi deg. Eller ta kontakt på mail eller telefon ( Trykk her!) Telefon: 46 92 92 22 mail: Post@respirare.no
 • Er regnskapsfører, en autorisert regnskapsfører?"
  Ja, hos Respirare Accouting AS får du en autorisert regnskapsfører, som både er oppdragsansvarlig og kundekontakt for din bedrift. Trygt å bytte, her får du en autorisert regnskapsfører med erfaring og som har kvalitet i fokus!
 • Har dere ulike regnskapsprogrammer/ERP-systemer for ulike bransjer?
  Ja, vi har flere ulike regnskapsprogrammer/ERP-systemer. Alle programmer passer ikke til alt, så vi hjelper deg å finne det regnskapsprogrammet som passer best til din bruk, bransje, størrelse og kompleksitet. Alle regnskapssytemer vi setter opp er skybaserte, slik at du alltid er oppdatert og klar for bruk uansett hvor du er!
 • Har dere ulike nettbutikk-løsninger?
  Ja, vi har ulike nettbutikk-løsninger, slik at vi kan hjelpe deg å finne akkurat den løsningen som passer best for deg, fra der du er nå, til dit du skal! Rimelig og enkel nettbutikk som er oppe på 1, 2 og 3 (fiks ferdig fra A til Å) Mellomstor nettbutikk, med flere muligheter, valg og integrasjoner. Større nettbutikker, der alt settes opp slik du vil ha det, fult integret med lagerløsninger, regnskapsystem, kasseløsning, kunde behandling, utlands og innlands betalingsløsninger.
 • Hva koster en nettbutikk?
  Det kommer selvfølgelig ann på hva du vil ha og hvor kompleks løsning du ønsker. - Her er noen enkle anslag. Liten: Vi kan levere en ferdig enkel nettbutikk fra ca. Kr. 999,- pr. mnd og Kr. 15` i oppsett Mellomstor: Ca. Kr. 1.500-2.500 pr. mnd og ca. Kr. 100` - 250` i oppsett/oppstart Stor/kompleks: Fra ca Kr. 3.000- 8.000 pr. mnd og ca Kr. 250` - 850` i oppsett oppstart Felles: Alle våre nettbutikkløsninger er Software as a service, SaaS. Det vil si at du leier en tjeneste som er i "skyen" Du trenger ikke å installere noe lokalt, ha serverer, egen service, oppdatere lokalt m.m. Alt er tilgjengelig via Internett og du kan oppdatere og se salg der du er!
bottom of page