top of page
Respirare leverer Microsoft Dynamics 365 Business Central til din bedrift og fører ditt re

Microsoft Dynamics 365 Business Central 
- fremtidens ERP / forretningssystem / regnskapssystem i skyen

Har du brukt Officepakken med Word, Excel, Outlook med mer?

Kunne du tenke deg å utvide med flere slike programmer og tjenester som fungerer sømløst sammen?

Nå kan du utvide med å få "full kontroll" over "alt" i din bedrift med Microsoft Dynamics 365 Business Central, som er helintegrert med alle de Microsoft produktene du allerede kjenner og bruker hver dag.

Vi i Respirare hjelper deg med å sette opp og føre ditt regnskap i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Se hvordan bedriften din ligger ann akkurat nå!

Business Central er et skybasert system, der alt oppdaterer seg automatisk, så fort du f.eks. mottar eller sender en faktura.

Ta kontakt, trykk her!

Alle data ut i visuelle diagrammer

Ønsker du å se visuelt hvordan salget går akkurat nå i hele bedriften, for en avdeling, by, kunde, tjeneste eller produkt?

Med Business Central er du alltid oppdater.
Målet er at du oppnår en bedre forståelse av hva som skjer i din bedrift og etterpå kan ta bedre beslutninger basert på bedre data.

Business Central er også integrert med PowerBI som gir fantastiske muligheter for å se de dataene du vil når du vil!

Ta kontakt, trykk her!

Rollestyrte visninger og tilgangskontroll

Rollestyring gjør at det er enkelt å sette opp systemet, slik at prosjektledere ser prosjekter, regnskapsfører ser regnskap og daglig leder ser alt.

Enkelt, integrert og alt på ett sted

Business Central er fult integrert med Microsoft Officepakken og Microsoft sitt økosystem. 

Du kan enkelt hente ut informasjon fra f.eks. mottatte faktura og ta det ut i Excel og ta dine utregninger tilbake i regnskapssystemet.

 

Videre kan du se kundekort med informasjon direkte i Outlook og sende nytt tilbud eller faktura direkte til kunden fra din mail!

Enkelt, tidsbesparende og proft!

Ta kontakt, trykk her!

laptop-tastatur

Sikker data

Alt sikkert i skyen, Multipålogging og backupløsninger

skyer

Alt i skyen

Alle data og transaksjoner er i skyen.

Alltid oppdatert der du er

Ved hjelp av en berøringstelefonen

Jobb der du er

Godkjenn fakturaer

Send tilbud

se hvordan teamet ditt jobber

robot

Integrasjon og automatisk flyt mellom dine programmer og systemer

Repeterende arbeid kan systemet gjør for deg!

Business Central gjør det enklere å jobbe smartere!

Full integrering med kjente verktøy fra Officepakken som f.eks. Outlook og Excel gir kunstig intelligens muligheten til å hjelpe deg med å få frem data som du kan bruke til å ta bedre beslutninger, som igjen kan gjøre store forskjeller på resultatene du ønsker å oppnå for din bedrift.

Full oversikt over hele din bedrift i Business Central

Respirare leverer Microsoft Dynamics 365 Business Central til din bedrift og fører ditt re

Business Central fullt integrert med Outlook
- Send tilbud, ordre, faktura rett fra din mail

RE25F0~1.JPG

Ønsker du å lære med om Business Central og hvilke muligheter det kan gi deg og din bedrift? 

 

Be smart
Work smart !

Microsoft Dynamics 365 Business Central 
Respirare er et Autorisert regnskapskontor som hjelper deg å sette opp og føre ditt regnskap i Microsoft Dynamics 365 Business Central.


La oss hjelpe deg å gjøre din hverdag bedre ved å total integrere dine systemer i skyen og sette opp automatikk, flyter og kunstig intelligens der du kan.


Vi hjelper deg med å sette opp Business Central, slik at du raskere kan ta gode og veloverveide beslutninger, ta kontakt i dag!

 

post@respirare.no

Overgang til en smartere, skybasert fremtid med Microsoft Dynamics 365 Business Central

 

I en verden i rask endring har det aldri vært viktigere å ha teknologi som kan tilpasse seg din bedrifts vekst og endringer. Hvis bedriften din fremdeles er avhengig av tradisjonelle ERP-systemer, kan det være på tide å revurdere. Skybaserte løsninger som Microsoft Dynamics 365 Business Central kan være nøkkelen til en mer strømlinjeformet og effektiv hverdag.

 

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplett forretningsløsning som hjelper selskaper med å håndtere økonomi, salg, service og drift med mer. Det er mer enn bare et regnskapssystem – det er en intelligent plattform som bruker avansert kunstig intelligens (AI) til å automatisere prosesser og gi nyttige innsikter for å drive bedriften framover.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central tilbyr en rekke fordeler:
 

 • Skybasert løsning: Med Business Central kan du få tilgang til alle dine data og systemer fra hvor som helst, når som helst. Det betyr at dine team kan samarbeide mer effektivt, og at bedriften din er mer fleksibel.
   

 • Automatisering av gjentagende oppgaver: Ved hjelp av AI kan Business Central automatisere en rekke oppgaver, noe som frigjør tid for dine ansatte til å fokusere på mer verdiskapende arbeid.
   

 • Forbedret innsikt: Ved å bruke maskinlæring og avanserte analyseverktøy kan Business Central gi deg dypere innsikt i virksomheten din, slik at du kan ta bedre, mer informerte beslutninger.

 • Skalerbarhet: Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, eller hvor raskt den vokser, kan Business Central skaleres for å møte dine behov.

 

Åpen verden med Microsoft

 

Ved å velge Microsoft Dynamics 365 Business Central, blir du en del av Microsofts økosystem. Dette gir deg muligheten til å integrere med andre Microsoft 365-produkter, for eksempel Outlook, Excel og Teams. Med tiden vil dette økosystemet bare bli mer sammenkoblet og kraftig, noe som åpner for enda flere muligheter.

 

 

Med Respirare AS ved din side, får du ikke bare en leverandør, men en partner. Vi har sterk kompetanse på Microsoft Dynamics 365 Business Central, og vi sammen med våre partnere bruker og fører regnskap selv i Business Central for å drive vår egen virksomhet. Dette betyr at vi forstår dine utfordringer og muligheter, og vi er klar til å hjelpe deg med å utnytte teknologien til fulle.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central tilbyr en smartere, mer fremtidsrettet løsning for bedrifter som ønsker å effektivisere og modernisere. Det er mer enn bare et regnskapssystem – det er en helhetlig forretningsplattform som kan drive din bedrift fremover.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta neste skritt på din digitale reise.

Ta kontakt i dag: post@respirare.no

Optimaliser din bedriftsinnsikt med Microsoft Power BI og
Dynamics 365 Business Central

Hvis du er på utkikk etter en løsning som gir deg en enkel, intuitiv og effektiv måte å analysere og dele bedriftsdata på, kan Microsoft Power BI være løsningen du har ventet på. Integrert med Microsoft Dynamics 365 Business Central og resten av Microsoft 365-økosystemet, gir Power BI uante muligheter for å forstå, visualisere og kommunisere bedriftsdata.

 

Sammen gir Power BI og Dynamics 365 Business Central deg muligheten til å hente ut innsikt som ellers ville vært skjult i komplekse databaser og systemer.

Her er noen av fordelene:
 

 • Enkel datavisualisering: Med Power BI kan du lage dynamiske og interaktive rapporter og dashboards. Du kan se salgstrender, overvåke nøkkelindikatorer for ytelse, og identifisere hvilke områder av virksomheten din som trenger oppmerksomhet.
   

 • Dyp integrering: Power BI integrerer sømløst med Dynamics 365 Business Central, samt andre systemer i Dynamics og Microsoft 365-økosystemet. Dette betyr at du kan trekke ut data fra forskjellige kilder og se det i en enkelt, konsolidert visning.
   

 • Tilgjengelighet: Som en skybasert løsning, er Power BI tilgjengelig når som helst, hvor som helst. Dette gir teamene dine muligheten til å jobbe sammen på tvers av geografiske og organisatoriske grenser.
   

 • Sikkerhet: Med Microsofts robuste sikkerhetsinfrastruktur, kan du være trygg på at dine data er beskyttet.

 

AI og fremtiden for bedriftsanalyse

 

Med introduksjonen av AI og maskinlæring i Microsoft Power BI, blir mulighetene for dypere og mer meningsfulle analyser bare større. AI kan automatisk oppdage og fremheve trender i dataene dine, gi deg varsler om viktige endringer, og til og med gi anbefalinger for handling basert på disse innsiktene.

 

I tillegg gir AI deg muligheten til å lage mer sofistikerte prognoser. For eksempel, hvis du driver en butikk, kan AI hjelpe deg med å forutsi salg basert på tidligere data og andre variabler, som vær og helligdager.

 

 

Med Microsoft Power BI og Dynamics 365 Business Central kan du hente ut verdifull innsikt fra dataene dine, presentere den på en forståelig måte, og bruke den til å drive bedriften din fremover. Med tillegg av AI, blir disse verktøyene enda mer kraftfulle, noe som åpner for nye måter å forstå og bruke dine data på.

Respirare AS - Din partner på den digitale reisen

 

I Respirare AS har vi kunnskap om både Power BI og Dynamics 365 Business Central. Vi kan hjelpe deg med å integrere disse systemene, tilpasse dem til dine behov, og trene teamene dine på hvordan du best kan utnytte deres muligheter.

 

I tillegg har vi erfaring med bruk av AI og maskinlæring i disse verktøyene. Dette betyr at vi kan bistå deg i å utforske de nye mulighetene som disse teknologiene åpner for, og sørge for at du ligger i forkant av den digitale utviklingen.

 

 

Med Power BI, Dynamics 365 Business Central og AI ved din side, er din bedrift godt rustet til å møte fremtidens utfordringer. Uansett hvilken sektor du er i, kan disse verktøyene hjelpe deg med å forstå din virksomhet bedre, ta mer informerte beslutninger, og drive mer effektivt.

 

Med Respirare AS som din partner, kan du være sikker på at din overgang til disse avanserte løsningene vil være sømløs og vellykket.

 

Vi gleder oss til å støtte deg på denne spennende digitale reisen.

Ta kontakt i dag: post@respirare.no

bottom of page